Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Könyvajánló – Marék Veronika

Noncsi és Bubi is ajánlotta Marék Veronikát. Igen, mi is nagyon szeretjük a könyveit. Mi a Boribon és Annipanni összest olvastuk rongyosra, de a Kippkopp mesék is nagyon aranyosak. Az a jó ezekben a könyvekben, hogy már az 1 év alatti gyerekek is élvezik, mert egy képhez csak egy-két mondat tartozik (Bartos Erika könyveiben is ez a jó, de róla majd később). Marék Veronikától nagyon szeretjük még a Csúnya Kislányt (fürdeni és fogatmosni nem szerető gyerekeknél próbálkozhatunk esetleg ezzel a mesével. Hátha jobb belátásra bírhatjuk őket) és az Öcsi és Bátyót (két testvér civakodásairól).

Jó Mikulás vagy karácsonyi ajándék lehet a Télapó és Ezüstmackó. Nagyon kedves mese Marciról, aki felkeresi a Télapót, hogy kérjen tőle még egy Ezüstmackót, amivel kiengesztelheti testvérét.

A kockásfülű nyúllal most kezd ismerkedni Máté. Már kapható könyvben is!

Feltétlenül nézzétek meg Marék Veronika honlapját! Egyrészt itt tájékozódhattok a megjelent könyveiről, másrészt vannak kifestők, és a legeslegjobb: a szójátékok! Tessék egytől egyig mind megtanulni és a gyerkőcöket (és felnőtteket is!) elkápráztatni vele!

Egy megjegyzés to “Könyvajánló – Marék Veronika”

  • Eszter says:

    A Tesz-Vesz Várost mi is szeretjük. Mondjuk nekünk csak egy van meg, még az enyém volt gyerekkoromban.
    Olyat már hallottam, hogy szülő falra mászott az Anna, Peti könyvektől, de a gyereke szerette. Nem szeretheti mindenki!

Mondd el a véleményed