Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Farsangi dísz

Közeleg a farsang! Ennek örömére készítettük ezeket a díszeket. Harmonika-hajtogatással hajtogassunk össze két lapot (mi A4-es méretet használtunk), majd ragasszuk, vagy tűzőkapcsozzuk össze őket. A közepét kössük át szalaggal, és fűzzünk bele egy másik szalagot is, hogy fel tudjuk akasztani. A hajtogatással Máté már nagyon ügyesen elboldogult. Ne aggódjunk, ha nem túl precíz a gyerkőc hajtogatása! A végeredmény így is nagyon szép lesz!

Amúgy Máté pincér lesz a farsangon! Nadrág, ing, mellény és egy varázstálca. A tálcában az lesz a varázslatos, hogy egyrészt alulról be tudja majd dugni pántokba a kezét, hogy könnyedén tarthassa, másrészt pedig a poharak és tányérok rá lesznek ragasztgatva a tálcára, így jól meg lehet ijeszteni másokat, ha úgy tesz, mintha lebillenne a kezéből a tálca.
Dani túrórudi szeretne lenni. A jelmezhez fehér lepedőt pirossal bepöttyözünk és feliratozunk majd. Ha elkészültek a jelmezek, természetesen megmutatom.
Tavaly Máté íjász volt:

Nálatok mik lesznek a gyerkőcök? Mik voltak az eddigi kedvenc jelmezeitek? Írjátok meg kommentben, vagy küldjetek képeket a mindennapraegyjatek@gmail.com címre! Az egyelőre még tanácstalanok hadd merítsenek innen ötletet!

2 hozzászólás to “Farsangi dísz”

Mondd el a véleményed