Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Kirándulás

Ma a Pilisben voltunk kirándulni! Bár szikrázóan sütött a nap, azért jó hideg volt. Sok helyütt még havat, jeget találtunk. Jó volt az erdőben bóklászni, betörni a patak jégpáncélját … Jó, hogy -ha óvatosan is, de azért- közeleg a tavasz!
4 hozzászólás to “Kirándulás”

 • Szia!
  biztosan csodás volt ez a kirándulás!Danika biztos nagyon finom uzsit vitt magával, Máté és Te merre jártál? éppen jeget törtél? hóban tapostál, vagy a vízben keresgéltél? kishalat is, vagy ebihalat is láttál?
  puszi nagyi

 • Erika says:

  Szia Eszter!

  Nemrég tévedtem az oldaladra, és nagyon megfogott az egész. Már nem egy ötletedet elraktároztam magamban, amit ki szeretnék próbálni a fiaimmal. Szóval gratulálok a bloghoz!

  A Pilisben hol jártatok? Én is nagyon szívesen túráznék a gyerekeimmel, de nem tudom, mekkora távot bírnak (2 és 4 évesek), túrajelzésen árdemes-e haladni, mennyit betervezni, stb. Szóval nem tudom, hogy lehet elkezdeni a túrázást gyerkőcökkel, ehhez kérném a tanácsodat.
  Előre is köszi,
  Erika

 • Eszter says:

  Kedves Erika! Mi Pilisszentlászlón a Kisrigó Vendéglő parkolójába parkoltunk, és onnan indultunk a kék jelzésen. Összesen kb. 4 km-t mentünk, ez Máténak (4,5 éves) bőven elég volt, Danit(2,5 éves) a végén már cipelni kellett. Szerintem nem érdemes nagyobb távot betervezni. Inkább elindulni, bóklászni, hagyni, hogy mindent megnézzenek, gyűjtögessenek, felmásszanak, és amikor úgy látjuk, hogy kezdenek fáradni, akkor visszafordulni. A májgombócleves és a palacsinta a Kisrigóban szép zárása volt a túrának. Az autóban persze hazafelé fél perc alatt elaludtak.

 • Erika says:

  Köszi az ötletet Eszter, Piliszentlászlón úgyis szánkóztunk már egy nagyot a fiúkkal. Azt nagggyon élvzték, úgyhogy tuti egy kirándulás is bejön majd nekik, ha látják, hol szálunk ki a kocsiból 🙂

Mondd el a véleményed