Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Aranymosás

Rövid hallgatásom oka az volt, hogy a Balaton partján lógattam a lábamat. Bocsánatot kérek azoktól, akik várták a napi bejegyzéseket, de ígérem, visszaáll a rend: jönnek sorra a játékötletek! Kezdem azokkal, amiket a nyaralás alatt játszottunk, alkottunk, illetve lesz egy-két program- és helyszínajánló is!

Egy ilyen hely, amit szívesen ajánlok a nemesvitai Westernpark! Kicsi indiánjaitok és cowboyaitok biztosan élvezni fogják, hogy lasszót hajíthatnak, lovagolhatnak, ijjászkodhatnak, megnézhetik a westernshowt és még sok izgalmas dolgot kipróbálhatnak.

Itt láttam egy otthon is megvalósítható jó kis játékötletet. A westernparkban egy nagyobb sekély ‘tavacska’ tele volt szórva kaviccsal, amik közé arany festékkel befújt kavicsokat is kevertek. Mindenki kapott egy aranymosó tálat, és megcsinálhatta a szerencséjét.

Otthon a kertben is kialakíthatunk hasonlót, vagy csak egy nagyobb tálba, lavórba önthetünk apró kavicsokat, vizet és belekeverhetünk arany színűre festett kavicsokat. A gyerekek -és ahogy láttam a parkban a felnőttek is 🙂 – örömmel bogarásznak órákig a vizes, kavicsos gödörben.

Aranymosás Nemesvitán

A westernaparkban lehet amúgy kést dobálni is. Bátrabbak ezt is kipróbálhatják otthon! He-he!

Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.

Hírlevélre a címlapon tudtok feliratkozni. Keressétek a zöld betűs részt!

Mondd el a véleményed