Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Boltos játék

Danika egyik nap ragaszkodott hozzá, hogy a postaládából hazavigyük egy élelmiszer áruház reklámújságát. Ha már egyszer hazavittük, hát hasznosítottuk is. Kivagdostuk a különböző élelmiszerek képeit (egy kis ideig győzködnöm kellett, hogy ne csak és kizárólag a csokoládékat vagdossuk ki :)), megrajzoltam egy bolt polcait, és gyurmaragasztó segítségével az árukat a megfelelő polcokra helyeztük. (nagyobb gyerkőcöknél tovább csoportosíthatjátok az árukészletet -felvágottak, tejtermékek… – de az én kis 3 évesemnek ez is elég volt) Ezután én voltam a vásárló, elővettünk kis bevásárlókosarat és pénztárgépet is. Kérdezgettem az eladót, hogy milyen gyümölcsöt, felvágottat tud ajánlani, szerinte mivel lepjem meg a gyerekeimet, mit vásároljak a holnapi tízórai szendvicshez… Mikor kifogyott az árukészlet, Dani telefonon felhívta az áruszállítót (=Mátét), és megrendelte a hiányzó árukat. Máté kis teherautón rögtön hozta is a kis képecskéket, amiket Dani visszaragasztgatott. Ezután én mentem vásárolni … Jó kis játék volt!

Boltos játék

Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.

Hírlevélre a címlapon tudtok feliratkozni. Keressétek a zöld betűs részt!

FIGYELEM!!! Minden Hírlevélre feliratkozónak őszi játékokat, feladatlapokat küldök e-mailben! (útkeresők, színezők, memóriakártya …)

5 hozzászólás to “Boltos játék”

 • Judit says:

  Nagyon jónak tűnik ez a játék. Garantáltan ki próbáljuk. Nagyon jó ez az oldal. Nagyon szeretjük.

 • Eszter says:

  Kedves Judit, Próbáljátok ki! Az én gyerkőceim nagyon szeretik az ilyen szerepjátékokat.

 • Pisákné Szabó Anikó says:

  Még most volt időm megnézni ezt a hírlevelet sajnos. Mi is szoktunk boltosat játszani a nagyszülőknél, mert a pénztárgép már oda került/ de hát ott is kell hogy legyen játék/. Mindíg gond, hogy felhalmozzuk az árukészletet, de így ezzel az ötlettel könnyebb lesz. Köszi

 • Martin says:

  Nagyon Jó ez a játék.

Mondd el a véleményed