Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Robotok

Készítettünk a fiúkkal robotokat. Vastag papírra először a háttért festettük meg. Próbáltunk hidegebb, fémesebb színeket használni, belekarcolgattak a gyerekek gyufával, műanyag villával. (Danika nem vitte túlzásba a háttér dekorálását:)) Míg a festéssel bíbelődtek a fiúk én különböző kartonokból kivágtam a robotoknak testet, karokat, lábakat, és előkészítettem mindent, amire egy robot díszítésénél szükség lehet, úgymint: csillámpor, alufólia, gombok, aranyszínű papírból levágott darabkák. Mikor megszáradt a háttér, a fiúk kedvükre összeállították és kidíszítették a robotokat.

Tapasztalat: Így egyszerre kicsit szerintem sok volt nekik a háttérfestés, majd a robot összeragasztása és dekorálása. Ha két részletben csináltuk volna, többet beleadtak volna a robot díszítésébe.

Robot - Máté

Robot - Dani

Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.

Hírlevélre a címlapon tudtok feliratkozni. Keressétek a zöld betűs részt!

FIGYELEM!!! Minden Hírlevélre feliratkozónak téli játékokat, feladatlapokat küldök e-mailben!

2 hozzászólás to “Robotok”

  • Vacskamati says:

    Mi levegőre száradó gyurmából készítettünk robotot: gömböket, téglalapokat segítettem formázni a lányoknak, aztán elő a kütyüsdobozt: anyacsavart, golyóstoll rugót, kapcsokat, gombokat, szegecseket, csavarokat nyomkodtak bele, igazi high-tech robotokat raktak össze. Sajna, száradás után a kisebbem simán szétkapta mind.. 😀

  • Eszter says:

    Vacskamati! Ez is milyen jó ötlet!

Mondd el a véleményed