Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Tarka virágok tojástartó dobozból

Ha már a nárciszokhoz szétvágtunk egy tojástartó dobozt, a megmaradt kosárkákból színes virágokat készítettünk. Én virág formára vágtam, a gyerekek pedig kifestették. Egy gyógyszeres dobozt barnára festettünk, ez lett a virágládánk, majd a tetejére ráragasztottuk a virágokat.

Készíthettek koszorút is, illetve díszíthetitek a virágokat máshogy is: színes papírból vágtok  közepet a virágoknak, gombot, fonalat ragasztotok bele…

Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.

Hírlevélre a címlapon tudtok feliratkozni. Keressétek a zöld betűs részt!

FIGYELEM!!! Minden Hírlevélre feliratkozónak tavaszi játékokat, feladatlapokat küldök e-mailben!

4 hozzászólás to “Tarka virágok tojástartó dobozból”

 • Leier Jánosné says:

  Szia Eszter!

  Gratulálok. Nagyon jó ötlet és nem is kerül sok pénzbe. de bizonyára nagyon élvezik a gyerekek, jó móka lehet. puszi Vali

 • merc says:

  hú ez jó ötlet, mi a múltkoriban egy tojástartó dobozt katonák oltárán áldoztunk, de még maradt belőle. Préselt papírgolyó fejnek, a miénk arcos volt, amit találtam itthon, ezt egy felborított tojáshelyre ráragaszt, a tojástartón zseníliadrót áthúz, ugye a kosarat befest, a fejére papírcsákó, a kezébe papírkard:)))

  Ja és külön vár is készült, és köszönjük az ötletet a színtelen tortazselével, így készült a várárok, benne kövek, halacskák, a vízen csónak ringatózik, erről fotóm is van, ha szeretnéd elküldhetjük. A vár papírtörlő guriga, wcpapír guriga és gyufásdobozból készült közös családi erővel, a 21 hós is mázolt helyenként, a 4 éves meg sokat festett, a 8 éves meg inkább az apróságokban segített, pl. az összes ágyú, zászló az ő ötlete és megvalósítása. És apa is dolgozott vele, a kút rácsozása, a kapu rácsozása az ő munkája.

 • Eszter says:

  Merc! Ez nagyon jól hangzik! Elküldenéd a képet az info kukac mindennapraegyjatek pont hu címre?! Köszi!

 • szabrina says:

  Hát ez nagyon jó. Ügyes vagy!

Mondd el a véleményed