Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Irány az erdő!

Nem kellenek drága alapanyagok ahhoz, hogy valami szépet létrehozzunk. Irány az erdő, és Ti is alkossatok! A fényképezőgépet ne felejtsétek otthon!

Ha van kedvetek, küldjétek el nekem fotón az info kukac mindennapraegyjatek.hu címre, hogy mit alkottatok levelekből, kövekből, ágakból. Szívesen kitenném ide a blogba !


Még több játék- és alkotásötlet:

Ha szeretnéd, hogy az a kicsi idő, amit a nap végén vagy hétvégén együtt tudtok tölteni gyermekeddel, értékesen teljen, rendeld meg ötletgyűjteményemet októberre vagy akár egészen az év végéigOlvasd el a részleteket!

És ha már érzed, hogy lassan rád tör a nagy karácsonyi készülődési láz, rendeld meg Téli Ötletfüzetemet! 72 ötletet találsz benne! Itt olvashatsz róla! Figyelem! ez a 2011-ben megjelent Ötletfüzet!

3 hozzászólás to “Irány az erdő!”

  • Mónika says:

    Szia.Fantasztikusak ezek a levelek soha eszembe nem jutott volna,hogy ilyet is lehet. Én azt szeretném kérdezni,hogy lakkal le lehet -e fújni,ja egyáltalán lehet lekkot kapni sprébe? Mert olyat gondoltam ki,hogy ezeket a gyönyörű leveleket,képkeretbe készíteni és ekkor jönne a spray lefújni/talán jó lenne/talán adna neki tartoságot és ajándékként tovább adni.Választ előre is köszönöm.

  • Eszter says:

    Mónika! Én úgy tudom, hogy decoupage ragasztóval szokták lekenni, és akkor szép marad a színe. Vagy még azt is szokták, hogy színtelen olvasztott viaszba mártogatják, hagyják lecsöpögni, megszáradni, és akkor is tartós marad a színe. Ha megszáradtak felragasztgathatod őket. Tényleg jó ötlet ajándékba vagy saját falra. Nekem laminált leveleim vannak, és azok is gyönyörűek évek óta.

Mondd el a véleményed