Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Téli ötletfüzet – részletek

FIGYELEM! Ez az Ötletfüzet először 2011-ben jelent meg! 

A könyvben 32 oldalon 72 játék- és alkotás ötlet van színes képekkel, ábrákkal. Mindegyik könnyen, olcsón megvalósítható otthon – ahogyan azt a blog eddigi ötleteitől már megszokhattátok.

Ajánlom azoknak, akiknek nagyjából 2 és 9 év közötti gyermeke van, és szeretné, ha az előttünk álló tél egyik napján se unatkoznának. Találhattok a könyvben ötleteket arra, hogy miket játszatok kint a hóban, és arra is, hogy milyen játékokkal foglaljátok le az apróságokat bent a lakásban, ha már kint besötétedett. Ha festeni, rajzolni, ragasztgatni, vágdosni szeretnétek, akkor is jól jön az ötletfüzet, mert rengeteg téli tematikájú alkotást gyűjtöttem benne össze. Természetesen, segítek abban is, hogy hogyan várjátok a Mikulást, milyen karácsonyfadíszeket készítsetek együtt, mivel dekoráljátok a lakást decemberben, és még a nagyszülők apró ajándékaihoz is kaptok ötleteket.

Az adventi naptár elkészítése sok kisgyerekes szülőnek nagy kihívás, hiszen nem könnyű 24 –vagy ha több gyerkőc van, akkor kétszer, háromszor 24 – apró meglepetéssel készülni. A könyvben találtok ötleteket adventi naptár készítésére is.

Ne csak magatokra gondolj! Klassz karácsonyi ajándék is lehet a könyv kisgyerekes ismerőseidnek! Karácsony után még két hosszú hónap van a télből, bőven lesz alkalma válogatni a megajándékozottnak a könyv ötletei közül, és ami a karácsonyi ötleteket illeti: lesz karácsony jövőre is!

Az ötletek között vannak olyanok, amik már szerepeltek korábban a blogon, de úgy gondoltam, nem hiányozhatnak a csokorból, de rengeteg új ötletet is találhattok a könyvben – olyanokat, amik még nem szerepeltek és nem is fognak megjelenni a weboldalamon.

És hogy miért a kinyomtatott könyvformátum, miért nem „e-book”? Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem jól esik lekucorodni a gyerekekkel együtt a kanapéra, mindenki kap egy bögre kakaót, és együtt megnézegetni egy könyvet, kiválasztani kinek mi tetszik, mit szeretne elkészíteni. Nekem szükségem van erre a hangulatra – főleg az ünnepek közeledtével.

Szívből kívánom, hogy nektek is sok örömteli, meghitt hangulatot ajándékozzon a könyvem, és a benne leírtak kipróbálása!

Még néhány adat és információ:

A könyv mérete: A5

Lapjai 150g-osak

A könyv ára: 900Ft + postaköltség (185Ft)

A vásárlás menete:

Ha rendelni szeretnél, kérlek írj nekem az info@mindennapraegyjatek.hu címre! Írd meg, melyik ötletfüzetből hány példányt szeretnél! Minden további információt elküldök Neked e-mailben!

Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, kérlek írj nekem az info kukac mindennapraegyjatek.hu címre!

Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.


30 hozzászólás to “Téli ötletfüzet – részletek”

 • Kata says:

  Mennyibe kerül a postaköltség?

 • Eszter says:

  Kata! ‎385 Ft (100g, ajánlva)

 • Kata says:

  Melyik bankhoz kellene utalni a pénzt?

 • Eszter says:

  Kata! Erste bank. Ha megnyitod a webshopot, minden információt megtalálsz! De ha bármi kérdésed van, csak írj nyugodtan!

 • Mónika says:

  Szia Én még egy kicsit kezdő vagyok úgy mindenben.Azt szeretném kérdezni ami akönyvecskében van hozzá valókat barkács ,papírírószerbe megtalálom?Válaszod köszönöm

 • Eszter says:

  Kedves Mónika! A legtöbb alkotáshoz szerintem otthon megtalálsz mindent, mert én is azokat szeretem, amikhez nem kell több ezer forintért bevásárolgatni. A többit papír boltban vagy hobby boltban tudod beszerezni. Ha valamit nem tudod, hol vásárolhatnál meg, kérdezz nyugodtan! Segítek!

 • Mariann says:

  Szia Eszter!

  Kettőt szeretnék kérni.

  Üdv:

  Mariann

 • Andi says:

  Szia!
  Lehet, hogy nem voltam elég figyelmes, de az én babám még csak 2 éves.Találok neki valókat is a füzetben??
  Üdv.Andi

 • Andi says:

  Bocs, még egyszer elolvastam, és rájöttem, hogy az első sor maradt le!!
  Azért leírhatnád, mennyire szól kicsiknek a könyv!
  Köszönöm!

 • Eszter says:

  Köszönöm szépen Mariann! Kérlek írd meg az info kukac mindennaparegyjatek.hu címre, hogy hová küldhetem a könyveket, és akkor meg tudom én is írni neked a részleteket.

 • Eszter says:

  Kedves Zsuzsa, Csak annak küldöm utánvétellel, aki ezt külön kéri (1000 Ft-ot én is sokallok az utánvételes postázásnak, különösen egy 900 Ft-os könyv esetén) Ezt amúgy leírtam a webshop nyitóoldalán, de tudom, hogy nagyon hosszúra és részletesre sikeredett, úgyhogy nem a Te hibád, hogy nem vetted észre! A számlaszámot megtalálod a webshop nyitólapján (ahol leírom, hogyan kell rendelni) Ha valami még nem érthető, kérlek írj az info kukac mindennaparegyjatek.hu címre!

 • Eszter says:

  Kedves Andi! Szerintem jó lesz már a 2 éves manónak is. Van benne sok ujj/tappancs/kézlenyomatos ötlet is, és a játékötletek közül is sokat biztosan élvezne.

 • Eszter says:

  Semmi baj, Zsuzsa! Ebből én is tanulok. Most gyorsan kiírtam az angol nyelvűhöz, hogy válasszák a magyar nyelvet. Köszi!

 • kati says:

  Csak átutalással lehet fizetni

 • Eszter says:

  Kedves Kati! Nem csak átutalással lehet fizetni. Ha szeretnéd, küldhetem utánvétellel is (tehát akkor kell fizetni, amikor a postástól átveszed), csak így 1000Ft a postaköltség (utaláskor csak 385 Ft) Csak arra kérlek, hogy írj nekem, ha utánvétellel szeretnéd!

 • Andi says:

  Szia!
  Én is átutalással szeretnék fizetni, de csak az utánvétet hagyta bejelölni megjegyzésben elfelejtettem írni.
  Ma el is mentem a bankba és fel akartam adni a pénzt, de azt mondta a bankos csaj, hogy nem engedi a rendszer az átutalást, mert a számlaszám, ahová küldeni akarom nincs frissítve (vagy ilyesmi).Te tudsz erről valamit???
  Kérlek írj, mert csak ma vagyok a városban és jó lenne elintézni.
  Köszönöm!
  Andi

 • Andi says:

  Szia!
  Nem tudom átutalni a pénzt
  A bank nem engedi az opciót!
  Már írtam mindkét helyre, innen eltűnt, válasz nem jött.
  Kérlek szólj, ha tudsz valamit, mert várjuk a füzetet!!
  Nagyon szuper az oldalad!!
  Jó, hogy vagy nekünk!!
  Köszönettel
  Andi

 • Eszter says:

  Andi! Nem tudom, mi lehet a baj, mert sok utalás befutott már! Ha legközelebb a városban vagy, próbáld meg légyszíves újra. Nem baj, ha lecsúszol a határídőről (nov. 6.) az ajándékok így is járnak persze Neked. Azért utánanézek a bankban, és írok Neked, ha megtudok valamit.

 • Eszter says:

  Viky! Mindenkinek megoldódott az utalás! Azzal biztosan nincs gond. Nem emlékszem, hogy levelet kaptam volna tőled (bár a könyv miatt most naponta kb 30-40 levelet kapok, de igyekszem mindegyikre reagálni) Az ajándék persze jár. Ha még mindig van valami gond vagy kérdésed, írj kérlek az info kukac mindennapraegyjatek.hu címre!

 • Eszter says:

  Köszönöm, Viky!

 • kati says:

  köszönöm meg kaptam az téli ötletfüzetet.

 • Eszter says:

  Kati! Örülök, hogy megérkezett!

 • Király Anikó says:

  Nagyon tetszik ez az oldal és most megpróbálom megrendelni a Téli ötletfüzetet :-)Köszönöm

Mondd el a véleményed