Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Só-liszt gyurma virágok

Adrienn Csillag csoportja küldött képet egy szép só-liszt gyurma virágról a Tavaszvarázsló versenyre . Megtetszett nekünk, megcsináltuk.

Készítsetek só-liszt gyurmát (só-liszt gyurma receptet itt találtok a megjegyzések között), egy kartonra formázzatok virágokat (vagy bármi mást). Végül alig-alig vizezett temperával fessétek ki.

Itt ceruza hegyével pöttyöztük a virág közepét, a szirmaiba pedig kissé belenyomtuk fektetve a ceruzát.

Még több tavaszi, virágos ötlet a Tavaszi Ötletfüzetben!!! Aki rendelni szeretne, itt megtalál minden szükséges információt! Aki március 14-e éjfélig megrendeli, feladatlapokat és társasjátékokat is kap ajándékba!

Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.

Hírlevélre a címlapon tudtok feliratkozni. Keressétek a zöld betűs részt!

 

7 hozzászólás to “Só-liszt gyurma virágok”

 • Lukácsa Dalma says:

  Szerintem BORZALMASAN RONDA

 • Eszter says:

  Köszi, Dalma! Átadom a gyerekeknek! 🙂

 • Brigitta says:

  Micsoda?! Borzalmasan ronda?! Ezek gyonyoruek! Dalma, latszik, hogy meg nem lattal gyerekek altal keszitett es festett dolgokat. Kivancsi vagyok, hogy ha a te gyereked ilyet keszitene, azt is rondanak latnad-e?
  Mindegy, szerintem gyonyoruek! Az tetszik benne a legjobban, hogy nem egy tokeletesen elkeszitett, kifestett virag van felteve, hanem egy ilyen picit maszatos, picit osszefutott szinekkel, itt-ott feheren hagyott reszekkel, mert ezeken vilagosan latszik, hogy GYEREKEK KESZITETTEK. Gyonyoru viragok! 🙂

 • Eszter says:

  Köszönjük, Brigitta! Átadom a gyerekeknek! 🙂

 • Szilvi says:

  Felháborító Dalma véleménye! Hogy lehet ilyet írni gyerekalkotásokra? Biztos nincs neki gyereke, de ha van nagyon sajnálom őket:(
  Szerintem nagyon szépek lettek! Csak így tovább!!

 • magdi says:

  Vajon Dalma hány éves lehet?

 • Böbe says:

  Szerintem a gyerekek gyönyörű dolgokat készítenek, csak sok felnőtt nem tudja milyen a gyermek ügyes kis keze! Még jó, hogy nem felnőtt munkák kerülnek ki a kezeikből, hiszen akkor honnan láthatnánk majd (évtizedek múlva visszanézve) hogy hogy fejlődnek?????

Mondd el a véleményed