Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Tavaszi Ötletfüzet – Rendelhető!!!


A Tavaszi Ötletfüzetben több mint 30 játék- és alkotásötlet van 32 oldalon. Ahogyan azt már megszokhattátok, mindegyik könnyen, olcsón megvalósítható otthon.

Ajánlom azoknak, akiknek nagyjából 2 és 9 év közötti gyermeke van, és szeretnének ötleteket kapni arra, hogy a tavaszt milyen játékokkal és alkotásokkal várják, köszöntsék.

A nagy tavaszi ünnepen, vagyis a húsvéton kívül ebben az évszakban számos más ünnep is van, mely alkalmat ad egy kis beszélgetésre, közös alkotásra gyermekünkkel. Ezekhez az alkalmakhoz sok-sok ötlet találhattok Füzetünkben: A Víz Világnapján és a Föld napján hívjuk fel a gyerekek figyelmét a környezetvédelem fontosságára, március 15-én emlékezzünk meg az 1848-as szabadságharcról már a kicsikkel is, és anyák napjára lepjük meg az anyukákat, nagymamákat saját készítésű, kedves meglepetésekkel.

A Tavaszi Ötletfüzetben szereplő alkotásokhoz mind megtaláljátok majd a letölthető, kinyomtatható sablonokat itt a weboldalon!
A jó idő beköszöntével természetesen legyünk minél többet a jó levegőn! Ezért kiránduláshoz, sétához is ajánlok játékötleteket.

Íme, néhány oldal mutatóba, hogy lássátok, milyen vidám, tavaszi hangulata van az Ötletfüzetnek! Nagyon szemet gyönyörködtető ám! 🙂

 

Még néhány adat és információ:

A könyv mérete: A5

Lapjai 150g-osak

A könyv ára: 900Ft + postaköltség (185Ft)

Vásárlás menete

Ha rendelni szeretnél, kérlek írj nekem az info@mindennapraegyjatek.hu címre! Írd meg, melyik ötletfüzetből hány példányt szeretnél! Minden további információt elküldök Neked e-mailben!

 

Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, kérlek írj nekem az info kukac mindennapraegyjatek.hu címre!


Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.

6 hozzászólás to “Tavaszi Ötletfüzet – Rendelhető!!!”

 • Berki Andrásné says:

  Szeretném megrendelni a “Tavaszi ötletfüzetet.”Nagyon jó és érdekes dolgokat láttam az ajánlásodban. Előre is köszönöm a segítséged. üdv. Berki Andrásné Edit

 • Eszter says:

  Örülök, hogy tetszik! 🙂

 • Sárközi Csilla says:

  Szia! Tetszenek a könyv ajánlóban látott ötletek, szeretném megrendelni a könyvet. Szeretném megkérdezni, hogy két különböző könyvről van szó? Ha igen mi a különbség? Nem fedi egymást néha a kettő? Üdv: Csilla

 • Eszter says:

  Kedves Csilla! Válaszoltam e-mailben! Eszter

Mondd el a véleményed