Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Tavaszi Ötletfüzet

A tél vége felé már mindannyian nagyon vágyunk napsütésre, virágillatra és madárcsicsergésre. Egyszóval a tavaszra. Várjuk együtt a tavaszt a gyerekekkel! Készítsünk papírból, fonálból virágokat, virágzó gyümölcsfákat, repkedő madarakat, pillangókat, hátha hamarabb megjön a szép idő. Tavasszal az ébredező természet hatására mi is díszíteni, dekorálni vágyunk lakásunkat, váltani valami újra, frissre a hosszú, szürke téli napok után. A füzetben lévő ötletek megvalósításával, tavaszi hangulatot csempészhetünk a lakásunkba és a szívünkbe is.

A Tavaszi Ötletfüzetben több mint 30 játék- és alkotásötlet van 32 oldalon. Ahogyan azt már megszokhattátok, mindegyik könnyen, olcsón megvalósítható otthon.

Ajánlom azoknak, akiknek nagyjából 2 és 9 év közötti gyermeke van, és szeretnének ötleteket kapni arra, hogy a tavaszt milyen játékokkal és alkotásokkal várják, köszöntsék.

A nagy tavaszi ünnepen, vagyis a húsvéton kívül ebben az évszakban számos más ünnep is van, mely alkalmat ad egy kis beszélgetésre, közös alkotásra gyermekünkkel. Ezekhez az alkalmakhoz sok-sok ötlet találhattok Füzetünkben: A Víz Világnapján és a Föld napján hívjuk fel a gyerekek figyelmét a környezetvédelem fontosságára, március 15-én emlékezzünk meg az 1848-as szabadságharcról már a kicsikkel is, és anyák napjára lepjük meg az anyukákat, nagymamákat saját készítésű, kedves meglepetésekkel.

A Tavaszi Ötletfüzetben szereplő alkotásokhoz mind megtaláljátok majd a letölthető, kinyomtatható sablonokat itt a weboldalon!
A jó idő beköszöntével természetesen legyünk minél többet a jó levegőn! Ezért kiránduláshoz, sétához is ajánlok játékötleteket.

Íme, néhány oldal mutatóba, hogy lássátok, milyen vidám, tavaszi hangulata van az Ötletfüzetnek! Nagyon szemet gyönyörködtető ám! 🙂

Hamarosan rendelhető!

Ha bármi kérdésetek, észrevételetek lenne a könyvvel kapcsolatban, bátran kérdezzetek itt a megjegyzések között, vagy írjatok nekem az info@mindennapraegyjatek.hu címre!

Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.

Egy megjegyzés to “Tavaszi Ötletfüzet”

Mondd el a véleményed