Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Májusi Ötletgyűjtemény

Már megrendelhető a májusi ötletgyűjtemény!

Egy havi ötletgyűjteményben találsz majd:

–          Kinti és szobai játékötleteket, hogy jó időben és rossz időben se unatkozzatok.

–          A hónap jeles napjait felsorolva, mindegyikről sok hasznos információval, melyet elmesélhetsz gyermekednek.

–          A jeles napokhoz kapcsolódó játék- és alkotásötleteket.

–          Az adott hónaphoz, jeles napokhoz kapcsolódó kinyomtatható feladatlapokat.

–          A hónap alkotásaihoz szükséges alapanyagok egy csokorba gyűjtve, hogy egyszerre beszerezhesd, ha valami nincs meg otthon.

–           Az adott hónaphoz, jeles napokhoz kapcsolódó verseket, mellettük rajzokat, melyek segítségével gyermeked könnyebben megtanulhatja őket.

–          Az adott hónaphoz, jeles napokhoz kapcsolódó meséket.

Úgy gondolom, azoknak a szülőknek lesz igazán hasznos az ötletgyűjtemény, akik minden nap szeretnének egy kis tudást, kreatív morzsát, együtt játszást, örömet adni gyermeküknek, de nem akarnak, vagy nem tudnak órákat tölteni az ötletek keresgélésével. Hiszem, hogy ha a felsorolt játékötleteknek legalább egy részét kipróbáljátok, megcsináljátok, azzal egy egész életre szóló értéket, tudást, ajándékot adhattok gyermeketeknek.

Ha még nem nézted meg a próba ötletsort, írj az info@mindennapraegyjatek.hu címre, a tárgysorba vagy a levélbe írd bele, hogy próba. Amennyiben hasznosnak találod a próbát, és szívesen kapnád ezentúl is az aktuális játék- vagy alkotásötleteket, feladatlapokat,  májusra már meg is rendelheted!

Egy hónapra egy ötletcsokor 750Ft-ba kerül. (Ez azt jelenti, hogy nagyjából 25Ft egy napra.)

Ha különböző korcsoportba tartozó gyermekeid vannak, és szeretnéd megrendelni a bölcsis és az óvodás ötletsort is, akkor a kettő együtt csak 1300 Ft-ba kerül.

Ha rendelni szeretnél, kérlek, küldj egy e-mailt az info@mindennapraegyjatek.hu címre, és írd bele, hogy „májusi ötletek”, és azt, hogy az ovisat, a bölcsiset vagy mindkettőt kérnéd.

Ha szeretnéd, hogy az a kicsi idő, amit a nap végén vagy hétvégén együtt tudtok tölteni gyermekeddel, értékesen teljen, rendeld meg ötletgyűjteményemet!

 

 

Mondd el a véleményed