Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Ötletgyűjtemény minden hónapra

Hogy gyermeked sose unatkozzon!

Úgy gondolom, azoknak a szülőknek lesz igazán hasznos az ötletgyűjtemény, akik minden nap szeretnének egy kis tudást, kreatív morzsát, együtt játszást, örömet adni gyermeküknek, de nem akarnak, vagy nem tudnak órákat tölteni az ötletek keresgélésével. Hiszem, hogy ha a felsorolt játékötleteknek legalább egy részét kipróbáljátok, megcsináljátok, azzal egy egész életre szóló értéket, tudást, ajándékot adhattok gyermeketeknek.

Egy havi ötletgyűjteményben találsz majd:

– Kinti és szobai játékötleteket, hogy jó időben és rossz időben se unatkozzatok.

– A hónap jeles napjait felsorolva, mindegyikről sok hasznos információval, melyet elmesélhetsz gyermekednek.

– A jeles napokhoz kapcsolódó játék- és alkotásötleteket.

– Az adott hónaphoz, jeles napokhoz kapcsolódó kinyomtatható feladatlapokat.

– A hónap alkotásaihoz szükséges alapanyagok egy csokorba gyűjtve, hogy egyszerre beszerezhesd, ha valami nincs meg otthon.

– Az adott hónaphoz, jeles napokhoz kapcsolódó verseket, mellettük rajzokat, melyek segítségével gyermeked könnyebben megtanulhatja őket.

– Az adott hónaphoz, jeles napokhoz kapcsolódó meséket.

Ha szeretnél egy próba ötletsort, hogy lásd, milyen feladatok vannak benne, írj az info@mindennapraegyjatek.hu címre, a tárgysorba vagy a levélbe írd bele, hogy próba. Amennyiben hasznosnak találod a próbát, és szívesen kapnád ezentúl is az aktuális játék- vagy alkotásötleteket, feladatlapokat, rendeld meg az info@mindennapraegyjatek.hu címen!

Egy hónapra egy ötletcsokor 750 Ft-ba kerül. (Ez azt jelenti, hogy nagyjából 25 Ft egy napra.) Ha egyszerre megrendeled 6 hónapra, egy hónapi ötletet ajándékba kapsz, tehát 3750 Ft egy fél évre. Ha egy évre rendeled meg egyszerre, két hónapi ötletet kapsz ajándékba, tehát 7500 Ft egy évre.

Ha különböző korcsoportba tartozó gyermekeid vannak, és szeretnéd megrendelni a bölcsis és az óvodás ötletsort is, akkor a kettő együtt csak 1300 Ft-ba kerül egy hónapra. Ha egyszerre megrendeled 6 hónapra mindkét korosztálynak, egy hónapi ötletet ajándékba kapsz, tehát 6500 Ft egy fél évre. Ha egy évre rendeled meg egyszerre mindkét korosztálynak, két hónapi ötletet kapsz ajándékba, tehát 13000 Ft egy évre.

Az ötleteket e-mailben küldöm, tehát nincs postaköltség!

Ha rendelni szeretnél, kérlek, küldj egy e-mailt az info@mindennapraegyjatek.hu címre, és írd bele, hogy mely hónapokra kéred, és azt is, hogy az ovisat, a bölcsiset vagy mindkettőt kérnéd.

Ha szeretnéd, hogy a nyár unatkozás nélkül, sok játékkal és értékesen teljen, rendeld meg ötletgyűjteményemet!

FIGYELEM! Az ötletsor megegyezik a tavalyi ötletsorokkal! Ha tavaly már rendeltél, most ne tedd, inkább vedd elő a tavalyit, és nézzétek meg, mi az ami esetleg kimaradt nektek tavaly vagy akkora élmény volt, hogy újra nekilátnátok! 🙂

 

 

20 hozzászólás to “Ötletgyűjtemény minden hónapra”

 • Varga Edit says:

  Nagyon szép dolgokat láttam az oldalon. Igazán köszönöm!

 • Leier Jánosné says:

  Szuper!! Nagyon tetszik!! gratulálok!!
  további sok sikert!!

 • Kadar Erika says:

  Szia,

  Hatalmas ujjongás van a szívemben, hogy rátaláltam az oldaladra…épp ötleteket készültem gyűjtögetni, mert tegnap faleveleket szedegettünk, azzal a szándékkal, hogy ma valami szépet csinálunk belőle…csak hát sajnos elég szegényes a kreativitásom. De az amit itt találtam…hát ez fenséges. Köszönöm!!!
  Biztos vagyok benne, hogy rengeteg hasznos órácskát sikerül eltöltenem ezentúl kisfiammal, eddig is sokat játszottunk, de ezentúl sokkal hasznosabb lesz a játék…
  Készülök megrendelni az ötletgyűjteményt is…már alig várom, hogy a kezemben legyen.

  További jó munkát!!!

 • Eszter says:

  Légy üdvözölve! 🙂 Jó böngészést, és sok-sok játékkal, alkotással teli órát kívánok Nektek!

 • szrnka beáta says:

  jo az ötlet

 • szrnka beáta says:

  megcsinálom csak mikorra

Mondd el a véleményed