Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Karácsonyi óvodás tabló

Gondolkodtatok már rajta, hogy mivel lepje meg csoportotok az óvó néniket karácsonyra? Valami olyat szeretnétek adni, ami még biztosan nincs Neki, ami egyedi, személyes, megható, örök emlék? Van egy jó ötletem!

Örömmel jelentem be, hogy újabb taggal bővült a nagy sikerű óvódás tablók csapata!!!! Ez a karácsonyi tabló igazán egyedi és személyes ajándék lesz gyermeked óvónőjének, gondozó nénijének vagy akár tanító nénijének.  Nincs más dolgod, mint küldeni nekem az info@mindennapraegyjatek.hu címre  olyan digitális fényképet minden gyerekről, ahol a gyermek egész feje látszik. Jó megoldás, ha valamelyik reggel egy anyuka lefényképezi a gyerekeket egyenként, vagy kisebb csoportokban, de akár lehet az ovis fotózáson készült képeket is küldeni beszkennelve.

A fényképek felhasználásával elkészítem a tablókat majd A3-as méretben vastag (200g-os), jó minőségű papírra kinyomtatva 2 példányban adom oda.

A tabló ára gyerekenként 500Ft (Áfa nélkül) Ebben benne foglaltatik a grafika, a gyerekek fotóinak beillesztése és a két darab A3-as kinyomtatott kép. Ha a szülők emlékbe szeretnének maguknak a tablóból, annak ára A4-es méretben 500Ft (ÁFA nélkül)/db. A3-as méretben 750Ft (ÁFA nélkül)/db.

Ha tetszik a tabló, és rendelni szeretnél, kérlek írj nekem az info@mindennapraegyjatek.hu címre vagy hívj a 30-372-61-92 telefonszámon!

Hogy könnyebben egyeztethessetek a többi szülővel, nyomtasd ki ezt a szórólapot, és mutasd meg nekik!

Rendelés és információ: info@mindennapraegyjatek.hu vagy 30-372-61-92

Mondd el a véleményed