Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Levéllenyomatok szitázás technikával

Fektessetek a papírra leveleket, majd egy már nem használt fogkefét mártsatok vízbe, és sokszor forgassátok meg gombfestéken a kívánt színben. Szükségetek lesz még egy már nem használt szitára is. Ezen húzogassátok a fogkefét, így az viszonylag egyforma cseppeket fog szórni a lapra, és szépen bepöttyözi a takaráson kívüli részeket. Majd jöhet a varázslat: emeljétek le a leveleket, és csodáljátok meg a nyomát. Ha van kedve a gyerkőcnek, berajzolhatja a levelek ereit vagy ki is festheti azokat. Ezzel a technikával még biztosan fogunk dolgozni!

 

Megjegyzést hagyni, illetve a megjegyzéseket elolvasni úgy lehet, ha a bejegyzés címére kattintatok.

Hírlevélre a címlapon tudtok feliratkozni. Keressétek a zöld betűs részt!

Még több játék- és alkotásötlet:

Ha szeretnéd, hogy az a kicsi idő, amit a nap végén vagy hétvégén együtt tudtok tölteni gyermekeddel, értékesen teljen, rendeld meg ötletgyűjteményemet novemberre vagy akár egészen az év végéigOlvasd el a részleteket!

És ha már érzed, hogy lassan rád tör a nagy karácsonyi készülődési láz, rendeld meg Téli Ötletfüzetemet! 72 ötletet találsz benne! Itt olvashatsz róla! Figyelem! ez a 2011-ben megjelent Ötletfüzet! HA DECEMBER 3-IG MEGRENDELED A TÉLI ÖTLETFÜZETET, AJÁNDÉKOT IS KÜLDÖK! 

Mondd el a véleményed