Minden napra egy játék
Minden napra egy játék!
Alkotások - technika
Alkotások - dekoráció
Facebook

PostHeaderIcon Meseajánló – Rozsdalovag

Egy kedves animációs filmre szeretném felhívni a figyelmeteket. A címe: ROZSDALOVAG Kapható mesekönyvben Cd melléklettel és november 28-tól a mozikban is látható! Ismerkedjetek meg vele:

Páncélvár lakója a mindig vidám Rozsdalovag. Egy napon azonban egy gonosz betolakodó elfoglalja a király trónját, így Rozsdalovagnak és barátainak el kell hagyniuk otthonukat. A kicsit ügyefogyott, szedett-vedettnek tűnő társaság nem adja fel a harcot, eltökélt szándékuk, hogy megszabadítják a várat az új uralkodótól. De mire megy az ember, ha a teste ócskavasból és újrahasznosított háztartási eszközökből van összerakva?

A német gyerekek nagy kedvence, Rozsdalovag színházakban és zenei CD-vel kiegészített képeskönyv formájában már eddig is nagy sikereket ért el hazájában és szerte Európában. Végre egészestés animációs film is készült a lovag történeteiből, amely 3D-ben is megtekinthető lesz a magyar mozikban. A kalandos mesemusicalt idén a székesfehérvári Vörösmarty színház is bemutatta Bozsik Yvette rendezésében.

Gyártó: Caligari Film- und Fernsehproduktions, Universum Film (UFA),

Magyar nyelvű előzetes: http://youtu.be/UQOacDF5s9U

Mozibemutató: 2013. november 28.

Eredeti cím: Ritter Rost – Eisenhart & voll verbeult

Színes német 3D-animációs film, 83 perc

Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF)

Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Facebook: http://on.fb.me/19n8Pp1

Magyarországon forgalmazza: Cinetel Kft.

Mondd el a véleményed